Mer mjölk med DLF  

Vi på DLF vill göra skillnad i din mjölkproduktion. En skillnad som börjar med forskning och förädling och fortsätter med ständig produktutveckling och förmedling av de senaste kunskaperna om gräs.
 
För dig betyder det större utbyte, högre effektivitet, bättre kvalitet och bättre service. Det finns alltid en fröblandning som passar just dina specifika behov och som kan bidra till att öka din mjölkproduktion. Med andra ord får du mer mjölk med DLF – en skillnad som även märks i din ekonomi.  

Utbyte


Optimera ditt utbyte från gräsbetet. Med DLF får du möjlighet till ett högt utbyte av foderenheter och protein, eftersom du är garanterad grässorter av bästa kvalitet. Det har betydelse för din självförsörjning och din sårbarhet gentemot marknadens skiftande proteinpriser.
 

Effektivitet


Optimera din mjölkproduktion med lättsmält gräs med högt proteininnehåll. Med lättsmält gräs har du möjlighet att öka foderupptaget och mjölkproduktionen så att du märker skillnad i din ekonomi.

Service


DLF vill göra en märkbar skillnad för de svenska mjölkproducenterna. Därför kan du alltid få hjälp och råd för att optimera din gräsbetesproduktion. Kontakta oss eller någon av alla våra återförsäljare och få goda råd och nyheter.
 

Kvalitet


Hos DLF arbetar vi efter strängare regler än EU-reglerna, eftersom vi tycker att de inte är tillräckligt stränga. Det gör en stor och märkbar skillnad. Det ger fler gräsplantor per hektar och därmed möjlighet till högt gräsutbyte av önskad kvalitet.